8 Tipů jak přežít karanténu a uzavřené hranice/8 Tips on how to survive quarantine and closed borders/8 consejos sobre cómo sobrevivir a la cuarentena y a las fronteras cerradas

 Doba čtení : 2 minuty
Dobrý den cestovatelé věřím že všichni teď v době koronavirové pandemii prožíváte těžké období protože vláda uzavřela hranice takže cestovatelé uvízli .Dnes bych vám chtěl přinést 9 rad jak si urychlit čekání na konec pandemie a otevření hranic,doufám že vám pomůžou a jdeme na věc.

1.   Pokud je vás víc hrajte společenské hry. Můžete hrát dámy,šachy,activity,5 sekund nebo něco o cestování aby jste si cesty připomenuly. Když vás hra bude bavit tak jí můžete hrát i víckrát.

2.Dívejte se na filmy .Filmy trvají většinou 100 minut a to je dost času. Můžete se dívat na DVD, filmy si také můžete stáhnout.Možnosti jsou také Kino doma, formy jak sledovat filmy je mnoho ale jedna neexistuje (nemůžete si dojít do kina).

3.Připravujte se na cestu. Pokud máte karavan či dodávku starejte se o ni všími způsoby.Pokud cestujete autobusy/vlaky nebo letadlem můžete chytnout ty nejlepší letenky a jízdenky . Můžete připravovat kufr a mnoho dalšího.

4.Pořiďte si malá zvířatka .vhodné jsou ryby ale nedávejte je do kulatého akvária protože to je týrání zvířat. Musíte ale počítat s tím že se o ně budete muset starat i po pandemii.

5.Čtěte. jistě máte hodně knih ale nestíháte teď je pravý čas.Můžete vyndat všechny knihy a číst.
 
6.Pokud  máte děti postavte se do role učitele. Dobrého učitele.

7.Samovzdělávejte se .

8. Dělejte své koníčky.

9.Čtěte cestovatelské blogy.Cestovatelské blogy vámm pomůžou připomenout si cestování.

Já pevně doufám že pandemie brzo skončí a budeme moct zase na své cesty. La cuarentena es difícil - Karanténa je těžká . Já vám přeji pevné zdraví,štěstí a radost a těším se u dalšího článku .



 


Hello, travelers, I believe that you are all in a difficult time right now during the coronavirus pandemic because the government has closed the borders, so travelers are stuck.

Reading time: 2 minutes
1. If you like more, play party games. You can play ladies, chess, activity, 5 seconds or something about traveling to remind your trip. If you enjoy the game, you can play it more than once.


2. Watch movies. Films usually last 100 minutes and that's enough time. You can watch DVDs, you can also download movies. There are also a Cinema at home, there are many ways to watch movies, but one doesn't exist (you can't go to the movies).


3. Prepare for the journey. If you have a caravan or van take care of it in every way. If you are traveling by bus/train or plane you can catch the best tickets and tickets. You can prepare a suitcase and much more.


4. Get small animals. Fish are good but do not put them in a round aquarium because it is animal abuse. But you have to reckon with the fact that you have to take care of them even after the pandemic.



5. Read. surely you have a lot of books but you're not catching up now is the right time. You can take out all the books and read them.



6. If you have children, take the role of a teacher. Good teacher.



7. Self-educate yourself.



8. Do your hobbies.



I firmly hope that the pandemic will end soon and we will be able to travel again. La cuarentena es difícil - Quarantine is difficult. I wish you good health, happiness, and joy and I look forward to the next article.


Tiempo de lectura: 2 minutos

Buen día, a todos los viajeros, supongo que el mundo entero esté atravesando por momentos difíciles con la situación del coronavirus debido a que muchos de los gobiernos han cerrado las fronteras, muchos de los viajeros están varados fuera de sus países.

Hoy me gustaría compartir con ustedes 8 maneras de cómo ameniza la espera a que acabe la pandemia y a la apertura de las fronteras, espero que les sean de utilidad: Aquí están:



1.Si son unos cuantos, aconsejo juegos de mesa. Como son, las damas, el ajedrez o algún juego sobre viajes o algo que se los recuerde. Si los juegos son divertidos se pueden jugar incluso más veces.



2.Míren películas. Cada película dura en su mayoría unos100 minutos, y eso es bastante tiempo. Pueden poner películas en DVD o también puede bajarlas de alguna aplicación, otra opción son los cines caseros, existen muchos modos de ver películas, solo uno por ahora no es posible (no ir al cine).



3. Planee sus viajes. Si usted tiene una caravana o una furgoneta dele mantenimiento. En caso de que, suela viajar en autobús, tren o avión, puede ir buscando los mejores vuelos y billetes. Puede hacer sus maletaa y mucho más.



4. Consígase un animalito pequeño- Los peces son adecuados, pero no los coloque en un acuario redondo porque eso es maltrato animal. Debe no obstante contar con el hecho de que requerirán de sus cuidados incluso después de la pandemia.



5.Lea. Seguramente tiene muchos libros que no ha tenido tiempo de leer, éste es el momento adecuado de ponerse al día. Puede sacar todos los libros que tiene y poner manos a la obra.



6. Si usted tiene niños emprenda su nuevo papel de maestro. Conviértase en buen maestro.



7. Estudie, vuélvase un autodidacta.



8. Dedíquele tiempo, a sus aficiones.



Firmemente espero que la pandemia termine pronto y que pronto podremos emprender nuestros viajes.

La cuarentena es difícil pero no será para siempre.

Por el momento les deseo mucha salud, felicidad y alegría. Espero encontrarnos imaginariamente en el próximo artículo.

Hasta pronto

...................

Komentáře

  1. Wow!!!! I will do what you are asking of your readers, good idea!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. No... Co k tomu říct, jsem docela rád, že ta situace plná absurdit je už za námi. Prošel jsem si něčím podobným, když jsem hledal práce Most. Sám jsem byl v evidenci na pracáku, který se mě chtěl zbavit, ale firmy prostě nenabíraly. Takže jsem chodil od firem na pracák a paní kurátorce, nebo jak se ta ježibaba jmenovala, neustále vysvětloval, že v téhle situaci si mě fakt žádná firma na starost nevezme.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Můj první blog/ Mi primer blog/My first blog

Moving from blogging to the podcasting